De resultaten spreken voor zichzelf

Onze producten zijn klinisch bewezen effectief en hebben een hoge gebruikerstevredenheid. Zo hebben onze producten geen bijwerkingen. Onze behandelingen zijn daardoor makkelijker te onderhouden dan de gemiddelde haarbehandeling. Mede hierdoor hebben wij inmiddels wereldwijd duizenden tevreden gebruikers!

ONZE BEHANDELINGEN

Wij hebben altijd het beste product voor jou

Wij beweren niet dat je al jouw haar terug krijgt. Als je op tijd begint, kun je haaruitval of grijs worden vertragen en in veel gevallen hergroei bereiken. Wat we wel beloven is dat als je haarproblemen hebt, het gebruik van Neofollics producten het beste is wat je voor je haar kunt doen. Benieuwd wat onze producten voor je kunnen doen?

Welk product is geschikt voor mij?
Treatment Neofollics Hair Technology

Waarom Neofollics werkt

Kwaliteit is onze prioriteit

Hoogwaardige producten zijn voor ons van groot belang. Daarom vind je in onze producten geen schadelijke stoffen zoals SLS en andere sulfaten, siliconen en parabenen..

Waarom Neofollics werkt

Simpel te gebruiken

Onze producten hebben geen noemenswaardige bijwerkingen en zijn eenvoudig in gebruik. Je hoeft alleen jouw haarproducten te vervangen door een Neofollics product.

Waarom Neofollics werkt

Geschikt voor iedereen

Voor elk haarprobleem en elke vorm van haaruitval wordt een persoonlijke behandeling gecreëerd door onze producten op de juiste manier te combineren.

Waarom Neofollics werkt

We focussen op haargroei

Elke dag richten wij ons volledig op haargroei en op het begrijpen van de mechanismen die haargroei bevorderen en haarverlies veroorzaken.

Man and woman smiling

Ontvang Persoonlijk Haaradvies

Wil je weten welke behandeling het beste is voor jouw haarsituatie? Ontvang nu persoonlijk haaradvies door in 2 minuten onze online tool in te vullen.

Wij helpen je een behandeling te starten met alleen de beste, bewezen effectieve producten, in combinatie met persoonlijk advies.

Persoonlijk Haaradvies